Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne skrzydełka pieczone w prodiżu z warzywami proste i smaczne danie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2332
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1450
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 537
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3620
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1331
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2332
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1450
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 537
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3620
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1331
Składniki
1. Skrzydełka marynujemy w oleju z przyprawą pikantną do kurczaka i dwoma ząbkami czosnku przeciśniętego przez praskę. (najlepiej zamarynować dobę wcześniej) 2. Obieramy i kroimy warzywa: marchewkę w talarki, selera i paprykę w paski i cebulkę w pióra. 3. Do misy prodiża wkładamy przygotowane warzywa i układamy skrzydełka. 4. Pieczemy około 1,5 godziny.