Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne skrzydełka pieczone w prodiżu z warzywami proste i smaczne danie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11954
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2084
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11954
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2084
Składniki
1. Skrzydełka marynujemy w oleju z przyprawą pikantną do kurczaka i dwoma ząbkami czosnku przeciśniętego przez praskę. (najlepiej zamarynować dobę wcześniej) 2. Obieramy i kroimy warzywa: marchewkę w talarki, selera i paprykę w paski i cebulkę w pióra. 3. Do misy prodiża wkładamy przygotowane warzywa i układamy skrzydełka. 4. Pieczemy około 1,5 godziny.