Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciecierzyca długo się gotuje, ja używam takiej gotowej, ze słoika
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Składniki
1. cebule, pora i czosnek pokroić w plasterki, rozgrzać olej (ja użyłam olej od pomidorów suszonych), wrzucić warzywa, dusić, po chwili dodać pokrojoną marchew, następnie obrane ze skórki i pokrojone pomidory, dodać sól, sos sojowy, dusić na małym ogniu, po ok 15 min dodać pokrojoną paprykę, pomidory suszone i ciecierzyce, dodać pozostałe przyprawy, gotować na małym ogniu jeszcze ok 30 min, 2. mój gulasz wyszedł bardzo pikantny więc super komponował sie z łagodną kaszą bulgur, smacznego