Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciecierzyca długo się gotuje, ja używam takiej gotowej, ze słoika
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
1. cebule, pora i czosnek pokroić w plasterki, rozgrzać olej (ja użyłam olej od pomidorów suszonych), wrzucić warzywa, dusić, po chwili dodać pokrojoną marchew, następnie obrane ze skórki i pokrojone pomidory, dodać sól, sos sojowy, dusić na małym ogniu, po ok 15 min dodać pokrojoną paprykę, pomidory suszone i ciecierzyce, dodać pozostałe przyprawy, gotować na małym ogniu jeszcze ok 30 min, 2. mój gulasz wyszedł bardzo pikantny więc super komponował sie z łagodną kaszą bulgur, smacznego