Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciecierzyca długo się gotuje, ja używam takiej gotowej, ze słoika
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Składniki
1. cebule, pora i czosnek pokroić w plasterki, rozgrzać olej (ja użyłam olej od pomidorów suszonych), wrzucić warzywa, dusić, po chwili dodać pokrojoną marchew, następnie obrane ze skórki i pokrojone pomidory, dodać sól, sos sojowy, dusić na małym ogniu, po ok 15 min dodać pokrojoną paprykę, pomidory suszone i ciecierzyce, dodać pozostałe przyprawy, gotować na małym ogniu jeszcze ok 30 min, 2. mój gulasz wyszedł bardzo pikantny więc super komponował sie z łagodną kaszą bulgur, smacznego