Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1148
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 122
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 440
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1148
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 122
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 440
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 67
Składniki
Mięso z kurczaka pokrój na nieduże kawałki, posól. Pieczarki potnij na plasterki. Posiekaj cebulę i czosnek. W garnku rozgrzej olej, wrzuć kurczaka i cebulę, smaż przez 4 min, dodaj czosnek i pieczarki, smaż razem 2 minuty, wsyp ryż. Wymieszaj, wlej 800 ml wody i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki. W razie potrzeby dodaj więcej wody. Pod koniec wrzuć szpinak, wymieszaj i podgrzej.