Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 184
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20140
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 184
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20140
Składniki
Mięso z kurczaka pokrój na nieduże kawałki, posól. Pieczarki potnij na plasterki. Posiekaj cebulę i czosnek. W garnku rozgrzej olej, wrzuć kurczaka i cebulę, smaż przez 4 min, dodaj czosnek i pieczarki, smaż razem 2 minuty, wsyp ryż. Wymieszaj, wlej 800 ml wody i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki. W razie potrzeby dodaj więcej wody. Pod koniec wrzuć szpinak, wymieszaj i podgrzej.