Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zarówno na obiad jak i kolację :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Mleko miksujemy z 2 jajkami, piwem i mąką, smażymy naleśniki
Mięso kroimy w kostkę, zanurzamy w rozkłóconym jajku i obtaczamy w panierce. Smażymy
Kapustę szatkujemy, solimy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości, odcedzamy. Mieszamy z posiekaną cebulą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Studzimy.
Ogórki i pomidory kroimy w małą kostkę. Majonez mieszamy z ketchupem, smarujemy naleśniki. Nakładamy mięso, pomidory, ogórki, dajemy kapustę, przykrywamy naleśnikiem.