Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zarówno na obiad jak i kolację :)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 827
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1701
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6223
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8988
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 827
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1701
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6223
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8988
Składniki
Mleko miksujemy z 2 jajkami, piwem i mąką, smażymy naleśniki
Mięso kroimy w kostkę, zanurzamy w rozkłóconym jajku i obtaczamy w panierce. Smażymy
Kapustę szatkujemy, solimy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości, odcedzamy. Mieszamy z posiekaną cebulą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Studzimy.
Ogórki i pomidory kroimy w małą kostkę. Majonez mieszamy z ketchupem, smarujemy naleśniki. Nakładamy mięso, pomidory, ogórki, dajemy kapustę, przykrywamy naleśnikiem.