Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2183
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8086
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1498
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2183
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8086
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1498
Składniki
Przygotowac sos z podanych składników. Przygotowac ciasto: drożdże rozczynic z cukrem i 100 ml ciepłej wody i odstawic do wyrośnięcia. Wyrobic w misce ciasto z mąki, soli, wyrośniętych drożdży i resztą ciepłej wody i olejem. Przykryc ściereczką i odstawic do wyrośnięcia. Wyłożyc ciasto na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posmarowac przecierem pomidorowym, ułożyc dodatki, posypac przyprawami i przykryc startym żółtym serem. Piec w piekarniku ok. 0,5 godziny. Pokroic na porcje, podawac gorące z sosem do indywidualnego użytku. Smacznego.