Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nic mi się nie chciało.więc z gotowych produktów.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1163
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1163
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
rozwijamy podkład do pizzy.smarujemy ketchupem.rozkładamy szparagi,drobno pokrojone parówki,cebulę pokrojoną w krążki i cebulę dymkę i pieczarki.na wierzch.posypujemy lubczykiem.układamy pokrojony w plastry ser mozzarella.
pieczemy w 200 stopniach około 15 minut.