Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nic mi się nie chciało.więc z gotowych produktów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1000
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1000
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12894
Składniki
rozwijamy podkład do pizzy.smarujemy ketchupem.rozkładamy szparagi,drobno pokrojone parówki,cebulę pokrojoną w krążki i cebulę dymkę i pieczarki.na wierzch.posypujemy lubczykiem.układamy pokrojony w plastry ser mozzarella.
pieczemy w 200 stopniach około 15 minut.