Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza z chorizo, salami i cebulą.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Przygotuj ciasto na pizzę wg podanego przepisu: https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-ciasto-na-pizze,185634,bake-cook.html
Ciasto posmaruj sosem pomidorowym, koncentratem pomidorowym lub ewentualnie ketchupem.
Na pizzę dodaj pokrojone chorizo, salami, czerwoną cebulę pokrojoną w piórka lub okręgi. Posyp potartym serem. Piekarnik nastaw na 220 stopni, Ja pizzę trzymam ok 12 - 15 minut z termoobiegiem. Ty monitoruj swoją pizzę i jeśli uznasz, że jest już gotowa to wyjmij i sprawdź czy spód pizzy jest już lekko podpieczony