Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdyby tylko wiedzieli… wysmarowałem ciasto francuskie gdyby tylko wiedzieli… starannie na prostokącie ułożyłem gdyby tylko wiedzieli… trzykroć pizzą nazwałem gdyby tylko wiedzieli… Zapewne by spróbowali Przepis powtórzyć
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17699
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1799
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15410
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6110
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17699
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1799
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15410
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6110
Składniki
Bierzemy się za wyrabianie ciasta. Stop, tym razem sięgamy po gotowe ciasto francuskie, wystarczy rozwinąć i już jest gotowe :D. Dobywamy ketchup, wyciskając „sos” wprost na ciasto w ilości przedstawionej na filmie, nie za dużo nie za mało. Rozsmarowujemy na prostokącie pozostawiając brzegi jak w tradycyjnej pizzy. Układamy pokrojonego wcześniej w plastry camemberta, przekładając drobną kostką z papryki czerwonej. Następnie na pizzy lądują krążki z czerwonej cebuli. Szybkie doprawienie mieszaniną przypraw: cząber, papryka słodka, lubczyk oraz świeżo mielonym pieprzem. Mijają kolejne sekundy, bierzemy plastry sera żółtego układamy przykrywając całą kompozycję. Tak przygotowaną potrawą z ciasta francuskiego wrzucamy do piekarnika na około 15-20 min, monitorując stan zwęglenia brzegów. Pizze możecie spożywać na ciepło lub na zimno. Smacznego!!