Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne danie obiadowe. Można wykorzystać wszystko co jest w lodówce. My lubimy szynkę , ser i pieczarki. Przepis na spód do pizzy: „Pizza – ciasto super cienkie”.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 123
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2673
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 266
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2620
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 123
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2673
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 266
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2620
Składniki
1. Pieczarki kroję w plastry i podsmażam na maśle, obsypując solą i pieprzem. 2. Spód do pizzy niepieczony smaruję koncentratem pomidorowym i posypuje suszonymi ziołami.
3. Ser mozarella z bloku ścieram na tarce i ok. ¾ sypię na spód. 4. Szynkę kroję w kostkę lub paski i rozsypuję na ser. 5. Upieczone pieczarki rozrzucam na szynkę (lub odwrotnie). 6. Posypuję resztą sera. 7. Piekarnik nagrzewam do 200 st. C (termo obieg), wkładam pizzę za pomocą łopaty i piekę ok. 15 min.