Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne danie obiadowe. Można wykorzystać wszystko co jest w lodówce. My lubimy szynkę , ser i pieczarki. Przepis na spód do pizzy: „Pizza – ciasto super cienkie”.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10119
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2747
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1871
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3974
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10119
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2747
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1871
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 721
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3974
Składniki
1. Pieczarki kroję w plastry i podsmażam na maśle, obsypując solą i pieprzem. 2. Spód do pizzy niepieczony smaruję koncentratem pomidorowym i posypuje suszonymi ziołami.
3. Ser mozarella z bloku ścieram na tarce i ok. ¾ sypię na spód. 4. Szynkę kroję w kostkę lub paski i rozsypuję na ser. 5. Upieczone pieczarki rozrzucam na szynkę (lub odwrotnie). 6. Posypuję resztą sera. 7. Piekarnik nagrzewam do 200 st. C (termo obieg), wkładam pizzę za pomocą łopaty i piekę ok. 15 min.