Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne danie obiadowe. Można wykorzystać wszystko co jest w lodówce. My lubimy szynkę , ser i pieczarki. Przepis na spód do pizzy: „Pizza – ciasto super cienkie”.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3139
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 147
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3139
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 147
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 62
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 71
Składniki
1. Pieczarki kroję w plastry i podsmażam na maśle, obsypując solą i pieprzem. 2. Spód do pizzy niepieczony smaruję koncentratem pomidorowym i posypuje suszonymi ziołami.
3. Ser mozarella z bloku ścieram na tarce i ok. ¾ sypię na spód. 4. Szynkę kroję w kostkę lub paski i rozsypuję na ser. 5. Upieczone pieczarki rozrzucam na szynkę (lub odwrotnie). 6. Posypuję resztą sera. 7. Piekarnik nagrzewam do 200 st. C (termo obieg), wkładam pizzę za pomocą łopaty i piekę ok. 15 min.