Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne danie obiadowe. Można wykorzystać wszystko co jest w lodówce. My lubimy szynkę , ser i pieczarki. Przepis na spód do pizzy: „Pizza – ciasto super cienkie”.
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 113
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 206
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 123
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14986
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 113
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 206
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 123
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14986
Składniki
1. Pieczarki kroję w plastry i podsmażam na maśle, obsypując solą i pieprzem. 2. Spód do pizzy niepieczony smaruję koncentratem pomidorowym i posypuje suszonymi ziołami.
3. Ser mozarella z bloku ścieram na tarce i ok. ¾ sypię na spód. 4. Szynkę kroję w kostkę lub paski i rozsypuję na ser. 5. Upieczone pieczarki rozrzucam na szynkę (lub odwrotnie). 6. Posypuję resztą sera. 7. Piekarnik nagrzewam do 200 st. C (termo obieg), wkładam pizzę za pomocą łopaty i piekę ok. 15 min.