Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i szybkie danie obiadowe.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12897
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4645
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12897
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4645
Składniki
Wpierw przygotować wkładkę- Pieczarki pokroić w plasterki.Cebulę obrać i drobno pokroić.Marchewką oskrobać i zetrzeć na drobniutkiej tarce jarzynowej.Ser zetrzeć na grubszej tarce jarzynowej.Szynkę pokroić w kosteczkę.Chili drobno posiekać. jak i natkę pietruszki.
Jajka roztrzepać, przesiać mąki z proszkiem. Mieszać dolewając wodę. Ma być gęstsza od ciasta naleśnikowego.Przyprawić i wymieszać. Dodać wszystkie składniki na wkładkę, przyprawić i wymieszać. Nabierać dużą łyżką.
Kłaść na gorący olej w patelni.(ogień zmniejszyć) Smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z ketchupem.