Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne placki mięciutkie i bardzo bananowe!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Banany zgniatamy widelcem. Roztrzepujemy jajka i dodajemy mleko. Następnie wsypujemy mąkę z proszkiem i dodajemy banany mieszamy energicznie [ tak żeby nie zostały żadne grudki mąki]. Placki smażymy na rozgrzanym oleju i posypujemy cukrem pudrem.