Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z cukinii i marchewki są świetną alternatywą dla znanych i lubianych placków ziemniaczanych. Przygotujesz je szybko i z prostych składników. Pamiętaj o dodaniu szczypty gałki muszkatołowej, która świetnie podkreśla smak warzyw.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 166
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 98
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1207
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4145
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1184
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 166
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 98
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1207
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4145
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1184
Składniki
Marchewkę i cukinię umyj, osusz i obierz ze skórki.
Warzywa zetrzyj na tarce o dużych oczkach, przełóż do miski. Dodaj jajko, mąkę, szczyptę gałki muszkatołowej i przypraw do smaku solą oraz pieprzem.
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj.
Na rozgrzany olej wykładaj porcje masy, smaż z obu stron na złoty kolor.