Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na placki z jabłkami czyli racuchy, z ciasta bez dodatku drożdży. Szybkie do zrobienia i tak samo szybko znikają z talerza.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 116
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1112
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 61
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 116
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1112
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 61
Składniki
Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach Do miski dodajemy jaka oraz mleko, miksujemy Następnie dodajemy: mąkę, proszek, sodę oczyszczoną, syrop lub cukier, miksujemy Na koniec dodajemy starte jabłka i mieszamy Placki smażmy na średnim ogniu do uzyskania złotego koloru