Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inne placki z dodatkiem mleka w proszku. Placki bardzo pyszne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Mąkę z proszkiem przesiać. Dodać mleko w proszku, olej, cukier.Miksować dolewając tyle mleka ,żeby miało gęstość śmietany.Kłaść łyżką, placuszki na posmarowanej patelni i smażyć.
Obrócić i smażyć z drugiej strony, na wolnym ogniu.
Podawać z konfiturą albo owocowym jogurtem. Można ze śmietaną , czy miodem.