Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie są najlepsze, delikatne, chrupiące, szybko się smażą i rozpływają w ustach.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2532
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1908
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1662
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1597
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2532
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1908
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1662
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1597
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać jajko, sól i pieprz. Na końcu mąkę. Ziemniaki puszczą sok. Nie odlewaj go i nie dodawaj więcej mąki. Należy smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, aż się zarumienią. Nie dodaję dużo składników, aby zachowały swój smak. Zachęcam do zrobienie i zobaczysz, że się nie zawiedziesz. Smacznego.