Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie są najlepsze, delikatne, chrupiące, szybko się smażą i rozpływają w ustach.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2899
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać jajko, sól i pieprz. Na końcu mąkę. Ziemniaki puszczą sok. Nie odlewaj go i nie dodawaj więcej mąki. Należy smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, aż się zarumienią. Nie dodaję dużo składników, aby zachowały swój smak. Zachęcam do zrobienie i zobaczysz, że się nie zawiedziesz. Smacznego.