Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1777
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2274
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 66
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 146
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1403
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1777
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2274
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 66
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 146
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1403
Składniki
Ziemniaki i seler starłem na tarce o dużych oczkach. Filet z kurczaka pokroiłem w kostkę ,dodałem do ziemniaków i selera razem z posiekanym szczypiorkiem ,pokrojoną w piórka cebulą ,pokrojonym czosnkiem ,ziołami prowansalskimi i mąką ( ilość zależy od gatunku ziemniaka ,ja dałem 5 czubatych łyżek). Doprawiłem do smaku solą oraz pieprzem ,dokładnie wymieszałem. Smażyłem na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiano ,osączyłem z nadmiaru tłuszczu. Podałem ciepłe ze śmietaną.