Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli jesteś na diecie bezglutenowej, z pewnością poszukujesz przepisów, do których nie dodano mąki pszennej. Te chrupiące placki ziemniaczane, zrobisz bez jej dodatku. Przygotuj kilka składników, które z pewnością masz w kuchni i zrób ten pyszny i prosty obiad.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 195
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 520
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 195
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 520
Składniki
Ziemniaki umyj, obierz i zetrzyj na drobnych oczkach. Posól je i wymieszaj, odstaw na kilka minut. Odciśnij nadmiar wody z ziemniaków.
Cebulę obierz, zetrzyj i dodaj do ziemniaczanej masy, wbij jajka i dokładnie wymieszaj.
Patelnię dobrze rozgrzej, wlej olej i smaż placki na złoty kolor. Podawaj z jogurtem i posiekanym szczypiorkiem.