Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli jesteś na diecie bezglutenowej, z pewnością poszukujesz przepisów, do których nie dodano mąki pszennej. Te chrupiące placki ziemniaczane, zrobisz bez jej dodatku. Przygotuj kilka składników, które z pewnością masz w kuchni i zrób ten pyszny i prosty obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 841
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 841
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Ziemniaki umyj, obierz i zetrzyj na drobnych oczkach. Posól je i wymieszaj, odstaw na kilka minut. Odciśnij nadmiar wody z ziemniaków.
Cebulę obierz, zetrzyj i dodaj do ziemniaczanej masy, wbij jajka i dokładnie wymieszaj.
Patelnię dobrze rozgrzej, wlej olej i smaż placki na złoty kolor. Podawaj z jogurtem i posiekanym szczypiorkiem.