Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli jesteś na diecie bezglutenowej, z pewnością poszukujesz przepisów, do których nie dodano mąki pszennej. Te chrupiące placki ziemniaczane, zrobisz bez jej dodatku. Przygotuj kilka składników, które z pewnością masz w kuchni i zrób ten pyszny i prosty obiad.
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 116
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 101
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 116
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 101
Składniki
Ziemniaki umyj, obierz i zetrzyj na drobnych oczkach. Posól je i wymieszaj, odstaw na kilka minut. Odciśnij nadmiar wody z ziemniaków.
Cebulę obierz, zetrzyj i dodaj do ziemniaczanej masy, wbij jajka i dokładnie wymieszaj.
Patelnię dobrze rozgrzej, wlej olej i smaż placki na złoty kolor. Podawaj z jogurtem i posiekanym szczypiorkiem.