Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli jesteś na diecie bezglutenowej, z pewnością poszukujesz przepisów, do których nie dodano mąki pszennej. Te chrupiące placki ziemniaczane, zrobisz bez jej dodatku. Przygotuj kilka składników, które z pewnością masz w kuchni i zrób ten pyszny i prosty obiad.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1434
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14946
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 961
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1434
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14946
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 961
Składniki
Ziemniaki umyj, obierz i zetrzyj na drobnych oczkach. Posól je i wymieszaj, odstaw na kilka minut. Odciśnij nadmiar wody z ziemniaków.
Cebulę obierz, zetrzyj i dodaj do ziemniaczanej masy, wbij jajka i dokładnie wymieszaj.
Patelnię dobrze rozgrzej, wlej olej i smaż placki na złoty kolor. Podawaj z jogurtem i posiekanym szczypiorkiem.