Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis musisz wypróbować. Placki są bardzo smaczne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8315
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8315
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać połowę ziemniaków zetrzeć na tarce, a drugą połowę ugotować i połączyć razem. Dodać mąkę, jaja, przyprawić do smaku i wymieszać składniki. Kłaść łyżką na rozgrzany olej i smażyć na chrupiąco. Podawać ze śmietaną.