Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polubiłam placki ziemniaczane w momencie, kiedy odkryłam ten przepis.
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 39
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1306
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 142
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 136
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 39
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 1306
Likier kokosowy domowej roboty, taki trochę Malibu przyrządzany na naszej wód...
Odsłon: 142
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 136
Składniki
Surowe ziemniaki utrzeć, dodać cebule pokrojoną w kostkę, mąkę, jajko, przyprawy. Wszystko razem wymieszać na jednolitą masę. Przygotować pastę twarogową, sposób wykonania na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-quot-bryndza-quot-pasta-serowa,104157.html Placki smażyć na rozgrzanym oleju, tak aby miały złoty kolor. Jeden usmażony placek smarować pastą serową, nakładać liście sałaty lodowej, przykładać drugim plackiem ziemniaczanym. Wierzch smarować czerwonym pesto. Smacznego.