Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polubiłam placki ziemniaczane w momencie, kiedy odkryłam ten przepis.
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 769
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11535
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5001
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1239
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10141
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 769
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11535
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5001
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1239
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10141
Składniki
Surowe ziemniaki utrzeć, dodać cebule pokrojoną w kostkę, mąkę, jajko, przyprawy. Wszystko razem wymieszać na jednolitą masę. Przygotować pastę twarogową, sposób wykonania na moim profilu: https://smaker.pl/przepis-quot-bryndza-quot-pasta-serowa,104157.html Placki smażyć na rozgrzanym oleju, tak aby miały złoty kolor. Jeden usmażony placek smarować pastą serową, nakładać liście sałaty lodowej, przykładać drugim plackiem ziemniaczanym. Wierzch smarować czerwonym pesto. Smacznego.