Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są chrupiące i smakują wybornie.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cebulę, marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Wbić jajka, dodać mąkę, bułkę tartą, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, kłaść łyżką zgrabne placuszki i smażyć z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowy i podawać z kwaśną śmietaną. SMACZNEGO.