Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z soczewicą smakują wybornie, są super chrupiące.
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 368
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1306
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1986
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 368
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1306
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1986
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć, odsączyć nadmiar soku i połączyć z odsączoną soczewicą, jajkiem, bułką tartą. Przyprawić do smaku, wymieszać, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z dobrze schłodzoną śmietaną.