Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placki podawać z sosem na obiad, placki są chrupiące, smaczne z sosem.........SMACZNEGO!!!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2291
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1858
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2291
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1858
Składniki
obrane ziemniaki w pojemniku rozdrabniacza razem z cebulą, z jajkiem dobrze rozdrobnić na mus przelać do pojemnika, wsypać mąkę, tartą bułkę, pieprz, kucharka, wymieszać, na mocno gorącym oleju rzepakowy, smażyć złociste placki ziemniaczane
w rozdrabniaczu zmiksować rzodkiewki, ogórki, koperek, dodać do miski z jogurtem wsypać sos francuski, cukier i dobrze wymieszać