Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki o lekkim smaku szpinakowym
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2578
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 132
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2578
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 132
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Obrałam ziemniaki, cebule i czosenk.
Wszytko starłam na tarce.
Masę ziemniaczaną wymieszałam z mąką, jajem i szczyptą soli. Szpinak pokroiłam i przesmażyłam go na oliwie z czosnkiem. Dodałam go do masy ziemniaczanej.
Placki usmażyłam na rumiano i chrupko na oleju rzepakowym. Kremowe w środku i chrupkie na zewnątrz. Smacznego :)