Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki o lekkim smaku szpinakowym
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5591
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1081
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5154
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1508
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5591
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1081
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5154
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1508
Składniki
Obrałam ziemniaki, cebule i czosenk.
Wszytko starłam na tarce.
Masę ziemniaczaną wymieszałam z mąką, jajem i szczyptą soli. Szpinak pokroiłam i przesmażyłam go na oliwie z czosnkiem. Dodałam go do masy ziemniaczanej.
Placki usmażyłam na rumiano i chrupko na oleju rzepakowym. Kremowe w środku i chrupkie na zewnątrz. Smacznego :)