Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki o lekkim smaku szpinakowym
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 130
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2444
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 370
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 130
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2444
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 370
Składniki
Obrałam ziemniaki, cebule i czosenk.
Wszytko starłam na tarce.
Masę ziemniaczaną wymieszałam z mąką, jajem i szczyptą soli. Szpinak pokroiłam i przesmażyłam go na oliwie z czosnkiem. Dodałam go do masy ziemniaczanej.
Placki usmażyłam na rumiano i chrupko na oleju rzepakowym. Kremowe w środku i chrupkie na zewnątrz. Smacznego :)