Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam! Filety drobiowe inaczej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Filety z kurczaka i paprykę kroimy na małe kawałki.Posolic, popieprzyć, dodać vegetę i wymieszać.
Jajka, mąkę ziemniaczaną i majonez dokładnie wymieszać. Nastepnie połączyć z filetem i papryką.Dobrze wymieszać i pozostawić w lodówce przez 24 godz.
Smażyć na oleju, kładąc 2 łyzki na kotlet.
SMACZNEGO!!!