Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tymi placuszkami pokochasz jarmuż
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4564
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 723
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 319
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14639
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 64
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4564
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 723
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 319
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14639
Składniki
Cukinię zetrzyj na tarce o oczkach troszkę mniejszych niż do buraczków, dodaj odrobine soli i odstaw na 10 minut. Po tym czasie dokładnie odciśnij z nadmiaru soku. Jarmuż drobno posiekaj. Do odciśniętej cukinii dodaj drobno pokrojoną cebulę oraz resztę składników, wszystko dokładnie mieszaj. Dopraw do smaku sola i pieprzem. Placuszki smaż na oleju (u mnie kokosowy) na złoty kolor.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/