Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tymi placuszkami pokochasz jarmuż
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4065
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11153
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6406
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13387
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5152
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4065
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11153
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6406
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13387
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5152
Składniki
Cukinię zetrzyj na tarce o oczkach troszkę mniejszych niż do buraczków, dodaj odrobine soli i odstaw na 10 minut. Po tym czasie dokładnie odciśnij z nadmiaru soku. Jarmuż drobno posiekaj. Do odciśniętej cukinii dodaj drobno pokrojoną cebulę oraz resztę składników, wszystko dokładnie mieszaj. Dopraw do smaku sola i pieprzem. Placuszki smaż na oleju (u mnie kokosowy) na złoty kolor.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/