Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki są pyszne i pożywne. Można je podawać z ketchupem, ja jednak zamieniłam go na zdrowszą wersję i podałam świeży sos. Polecam!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 57
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 585
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, szynkę, cebulkę, paprykę i rzodkiewki pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić, podsmażyć na suchej patelni, przestudzić. Jaja, jogurt i mąkę zmiksować, dodać do ciasta wcześniej pokrojone dodatki, wymieszać. Smażyć na niewielkiej ilości oleju z obu stron na złoty kolor. Sos: Ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach, koperek i cebulkę posiekać. Wymieszać z jogurtem, doprawić.