Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mąkę kukurydziana, która pozostała mi po zrobieniu bułeczek kukurydzianych, postanowiłam wykorzystać. Powstało bardzo smaczne połączenie.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15271
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5075
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9013
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15271
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5075
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9013
Składniki
Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę. Dodać pozostałe składniki. Formować placuszki, ręce smarowałam olejem dla udogodnienia. Gotowe placuszki obtoczyć w mące kukurydzianej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z surówkami i jako dodatek do mięs.