Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mąkę kukurydziana, która pozostała mi po zrobieniu bułeczek kukurydzianych, postanowiłam wykorzystać. Powstało bardzo smaczne połączenie.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 491
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16727
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 418
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 491
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16727
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 418
Składniki
Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę. Dodać pozostałe składniki. Formować placuszki, ręce smarowałam olejem dla udogodnienia. Gotowe placuszki obtoczyć w mące kukurydzianej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z surówkami i jako dodatek do mięs.