Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prosty ale za to bardzo smaczny obiad.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1122
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5827
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1139
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1122
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5827
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1139
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1209
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć
I osuszyć na durszlaku.
Pokroić w plastry nie za grube.
Następnie na głęboką patelnię wlać około 3/4 szklanki oleju, rozgrzać go i nałożyć połowę plasterków,
Podsmażyć.
Następnie nakryć pokrywką i nadal smażyć na wolnym ogniu w międzyczasie posolić. Posolone co jakiś czas przekręcać i smażyć do ładnego za rumienienia.
Można jeść same bez dodatków. Ja natomiast podałam z jajkiem sadzonym i mizerią.