Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozsmakowałam się w potrawach słodko kwaśnych, tym razem pałki kurczaka duszone w winno ketchupowej marynacie, pychotka
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 885
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4513
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1130
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 505
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3762
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 885
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4513
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1130
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 505
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3762
Składniki
Pałki posypujemy ulubioną przyprawą do kurczaka, odstawiamy na chwilę. Robimy marynatę łącząc wszystkie jej składniki. Na dno naczynia do zapiekania wykładamy pokrojone pieczarki, na to mięso, na wierzch pozostałe składniki. Wlewamy połowę marynaty, przykrywamy pokrywą i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp 180 stopni. Pieczemy ok 1 h podlewając od czasu do czasu, pod koniec zdejmujemy pokrywę, zwiększamy górne grzanie aby pałeczki się lepiej zrumieniły. Smacznego