Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozsmakowałam się w potrawach słodko kwaśnych, tym razem pałki kurczaka duszone w winno ketchupowej marynacie, pychotka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1021
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4204
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1021
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4204
Składniki
Pałki posypujemy ulubioną przyprawą do kurczaka, odstawiamy na chwilę. Robimy marynatę łącząc wszystkie jej składniki. Na dno naczynia do zapiekania wykładamy pokrojone pieczarki, na to mięso, na wierzch pozostałe składniki. Wlewamy połowę marynaty, przykrywamy pokrywą i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp 180 stopni. Pieczemy ok 1 h podlewając od czasu do czasu, pod koniec zdejmujemy pokrywę, zwiększamy górne grzanie aby pałeczki się lepiej zrumieniły. Smacznego