Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2329 Ocena: 51787
Dodano: 02.06.2017
Odsłon: 1088
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Przyprawy mieszamy.
Podudzia myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, oprószamy przyprawami.
Do naczynia żaroodpornego przelewamy fasolkę, na niej układamy pałki kurczaka, posypujemy posiekaną cebulą, wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury180°C. Pieczemy 35 min, po czym posypujemy serem i zapiekamy 10-15 min.
Podajemy z pieczywem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

Docherro 05 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
boskie żarełko:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 05 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
oj pysznie pysznie :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Facet_w_kuchni 03 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
I obżarstwo gotowe ;-) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 02 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
Boskie! <3 Wygląda wspaniale, a pewnie smakuje nieziemsko. Lubię taką malutką fasolkę :D Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Obserwator 02 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
smakuje świetnie Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagodzianka17 02 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
wspaniale wygląda danie Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz