Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie zdecydowanie trafi do amatorów mięs na słodko. Tym razem postanowiliśmy połączyć aromat z chrupiącą panierką.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2827
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2827
Składniki
Sos mieszamy z syropem klonowym, pastą z tamaryndowca, musztardą, tabasco i mąką kukurydzianą. Taką marynatą obtaczamy mięso, pozostawiamy w lodówce na kilka godzin (najlepiej na całą noc). Pieczemy 45 minut w 180°C.