Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podany kurczak każdego skusi.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 226
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1464
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1827
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3493
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27730
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 226
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1464
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1827
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3493
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27730
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, dobrze osuszyć i natrzeć wszystkimi przyprawami wymieszanymi z musztardą i majonezem i odstawić na noc. Następnie do naczynia żaroodpornego wlać bulion, włożyć mięso, przykryć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 40 minut. Po tym czasie zdjąć nakrycie i dopiec do miękkości i rumianej skorupki, podlewając w między czasie powstałym sosem.