Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podany kurczak każdego skusi.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, dobrze osuszyć i natrzeć wszystkimi przyprawami wymieszanymi z musztardą i majonezem i odstawić na noc. Następnie do naczynia żaroodpornego wlać bulion, włożyć mięso, przykryć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 40 minut. Po tym czasie zdjąć nakrycie i dopiec do miękkości i rumianej skorupki, podlewając w między czasie powstałym sosem.