Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podany kurczak każdego skusi.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 902
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, dobrze osuszyć i natrzeć wszystkimi przyprawami wymieszanymi z musztardą i majonezem i odstawić na noc. Następnie do naczynia żaroodpornego wlać bulion, włożyć mięso, przykryć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 40 minut. Po tym czasie zdjąć nakrycie i dopiec do miękkości i rumianej skorupki, podlewając w między czasie powstałym sosem.