Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podany kurczak każdego skusi.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10426
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5318
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12863
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4606
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10426
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6013
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5318
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12863
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4606
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, dobrze osuszyć i natrzeć wszystkimi przyprawami wymieszanymi z musztardą i majonezem i odstawić na noc. Następnie do naczynia żaroodpornego wlać bulion, włożyć mięso, przykryć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 40 minut. Po tym czasie zdjąć nakrycie i dopiec do miękkości i rumianej skorupki, podlewając w między czasie powstałym sosem.