Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z moich bardziej ulubionych mięs...Polędwica pieczona to naprawdę smaczna propozycja obiadowa. Polecam ;)
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1053
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 974
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1053
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 974
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć, natrzeć olejem i przyprawami i odstawić na ok. 60 min.do lodówki. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i włożyć do piekarnika nagrzanego do ok. 180 stopni.
Piec przez ok. 70 min. lub do miękkości. Przed podaniem pokroić w plastry. SMACZNEGO ;)