Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedno z moich bardziej ulubionych mięs...Polędwica pieczona to naprawdę smaczna propozycja obiadowa. Polecam ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć, natrzeć olejem i przyprawami i odstawić na ok. 60 min.do lodówki. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i włożyć do piekarnika nagrzanego do ok. 180 stopni.
Piec przez ok. 70 min. lub do miękkości. Przed podaniem pokroić w plastry. SMACZNEGO ;)