Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja mięsna z dodatkiem owoców. bardzo lubię takie połączenie i cieszę się, że moim domownikom również przypadło do gustu ;)
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7370
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 173
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 85
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 76
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 164
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7370
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 173
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 85
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 76
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 164
Składniki
Polędwicę natrzeć przyprawami, naciąć wzdłuż, robiąc "kieszeń". Powkładać mozzarellę pokrojoną w plasterki. Następnie nałożyć borówki.
Mięso "złożyć" i najlepiej związać nitką. Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i włożyć do piekarnika. Piec w temp. 160 stopni przez ok. 100 min. Można podawać z dodatkowymi borówkami. Smacznego!