Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja mięsna z dodatkiem owoców. bardzo lubię takie połączenie i cieszę się, że moim domownikom również przypadło do gustu ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5446
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 955
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11890
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5093
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5446
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 955
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11890
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5093
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1384
Składniki
Polędwicę natrzeć przyprawami, naciąć wzdłuż, robiąc "kieszeń". Powkładać mozzarellę pokrojoną w plasterki. Następnie nałożyć borówki.
Mięso "złożyć" i najlepiej związać nitką. Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i włożyć do piekarnika. Piec w temp. 160 stopni przez ok. 100 min. Można podawać z dodatkowymi borówkami. Smacznego!