Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna ze smaczniejszych ryb z naszym ulubionym składnikiem.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 709
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 214
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1402
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 709
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 214
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1402
Składniki
Mięso nakłuwamy. Lubczyk blendujemy z oliwą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Polędwicę marynujemy przez 30 minut. Każdy kawałek układamy na folii aluminiowej, polewamy marynatą. Folię zawijamy. Pieczemy 25 minut w 220°C.