Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i błyskawiczne danie, w sam raz na leniwy, świąteczny obiad,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Składniki
1. mięso oczyścić z błon, pokroić na kotlety o grubości 2 cm, rozgnieść lekko ręką, (nie solić), 2. jajka wbić do miski, dokładnie roztrzepać, dodać starty parmezan, doprawić solą i pieprzem, wymieszać, 3. kotleciki obtoczyć w mące a następnie dokładnie w jajkach z serem, smażyć na rozgrzanym oleju po ok 2 min z każdej strony, podawać z sałatą i ziemniakami, smacznego