Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i błyskawiczne danie, w sam raz na leniwy, świąteczny obiad,
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19385
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13107
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1756
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232223
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19385
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13107
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1756
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232223
Składniki
1. mięso oczyścić z błon, pokroić na kotlety o grubości 2 cm, rozgnieść lekko ręką, (nie solić), 2. jajka wbić do miski, dokładnie roztrzepać, dodać starty parmezan, doprawić solą i pieprzem, wymieszać, 3. kotleciki obtoczyć w mące a następnie dokładnie w jajkach z serem, smażyć na rozgrzanym oleju po ok 2 min z każdej strony, podawać z sałatą i ziemniakami, smacznego