Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym z najcenniejszym gatunków mięsa wieprzowego jest polędwiczka, która jest bardzo delikatna i szlachetne. Szybka w przygotowaniu oraz bardzo smaczna.
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 48
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 48
Składniki
1. Mięso kroimy w 2 cm plastry i lekko rozbijamy dłonią, solimy. 2. Wszystkie składniki na marynatę, mieszamy i zanurzamy w niej mięso, odstawiamy na 2 godziny.
3. Po tym czasie prużymy mięso na rozgrzanym oleju, marynatę zostawiamy.
4. Pokrojone brzoskwinie wraz zalewą, przekładamy na druga patelnię. 5. Dodajemy pokrojone ananasy oraz paprykę pokrojoną w paseczki, prużymy. 6. Pozostałą zalewę wlewamy do sosu z ananasami, brzoskwiniami, papryką,łączymy z mięsem i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody, chwilkę gotujemy
7. Danie gotowe 8. Smacznego