Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym z najcenniejszym gatunków mięsa wieprzowego jest polędwiczka, która jest bardzo delikatna i szlachetne. Szybka w przygotowaniu oraz bardzo smaczna.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326820
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17054
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326820
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17054
Składniki
1. Mięso kroimy w 2 cm plastry i lekko rozbijamy dłonią, solimy. 2. Wszystkie składniki na marynatę, mieszamy i zanurzamy w niej mięso, odstawiamy na 2 godziny.
3. Po tym czasie prużymy mięso na rozgrzanym oleju, marynatę zostawiamy.
4. Pokrojone brzoskwinie wraz zalewą, przekładamy na druga patelnię. 5. Dodajemy pokrojone ananasy oraz paprykę pokrojoną w paseczki, prużymy. 6. Pozostałą zalewę wlewamy do sosu z ananasami, brzoskwiniami, papryką,łączymy z mięsem i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody, chwilkę gotujemy
7. Danie gotowe 8. Smacznego