Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne danie, polecam każdemu, delikatne polędwiczki w ostro słodkim sosie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3014
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3014
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
1. Z mięsa usuwamy błonki, kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Po usmażeniu układamy w naczyniu żaroodpornym.
4. Ketchup mieszamy razem z miodem, sosem sojowym i papryką.
5. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, przekładamy do ketchupu.
6. Sosem polewamy mięso i zapiekamy 30 minut w 180 °C.
7. Danie gotowe, bardzo dobre jest podane z kluskami śląskimi. 8. Smacznego.