Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne danie, polecam każdemu, delikatne polędwiczki w ostro słodkim sosie.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11076
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3542
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1202
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4214
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 387
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11076
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3542
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1202
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4214
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 387
Składniki
1. Z mięsa usuwamy błonki, kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Po usmażeniu układamy w naczyniu żaroodpornym.
4. Ketchup mieszamy razem z miodem, sosem sojowym i papryką.
5. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, przekładamy do ketchupu.
6. Sosem polewamy mięso i zapiekamy 30 minut w 180 °C.
7. Danie gotowe, bardzo dobre jest podane z kluskami śląskimi. 8. Smacznego.