Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne danie, polecam każdemu, delikatne polędwiczki w ostro słodkim sosie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1253
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1253
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Składniki
1. Z mięsa usuwamy błonki, kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Po usmażeniu układamy w naczyniu żaroodpornym.
4. Ketchup mieszamy razem z miodem, sosem sojowym i papryką.
5. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, przekładamy do ketchupu.
6. Sosem polewamy mięso i zapiekamy 30 minut w 180 °C.
7. Danie gotowe, bardzo dobre jest podane z kluskami śląskimi. 8. Smacznego.