Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki wieprzowe uważane są za jedną z najsmaczniejszych i najbardziej wartościowych części półtuszy wieprzowej. Polędwiczki w sosie porowym to zachwycająca propozycja dla wielbicieli potraw mięsnych. Zobacz, jak przygotować danie, koniecznie dodaj musztardę francuską, która nadaje wyrazistego smaku i sprawia, że potrawa jest smaczna.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1595
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 691
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 286
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1595
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 704
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 691
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 286
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Na środku każdego plastra mięsa, układam brzoskwinie i półplasterka żółtego sera.
3. Mięso zwijam w roladki, obtaczam w mące pszennej, smażę na rozgrzanym oleju.
4. Na drugiej patelni na rozgrzanym oleju, smażę drobno pokrojony czosnek oraz pokrojonego w półplasterki pora. 5. Wlewam śmietanę, dodaję musztardę francuską, wsypuję sól oraz pieprz, gotuję około 10 minut.
6. Sos łączę z roladkami. 7. Smacznego.