Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad lub chcesz zaskoczyć gości, ten przepis jest właśnie dla Ciebie. Odkąd znam ten przepis, nie chcę innego, soczyste, pyszne polędwiczki a jego dodatki sprawiają, że danie jest idealne. Poznaj sekret na soczyste i miękkie mięso. Oto przepis.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1261
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457908
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2300
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 607
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1261
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457908
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1508
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2300
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 607
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plasterki i delikatnie rozbijam. Mięso doprawiam solą. Do brytfanki wlewam dwie szklanki wody i gotuję. 2. Do miski wlewam oliwę, ocet jabłkowy, sos sojowy, dodaję powidła, obrany przeciśnięty przez praskę czosnek, wsypuję przyprawę do grilla oraz Chili i dokładnie mieszam. 3. Do marynaty przekładam mięso i odstawiam do lodówki na dwie godziny.
4. Po tym czasie mięso przesmażam na rozgrzanym oleju, następnie przekładam do brytfanki, wlewam pozostałą marynatę oraz sos, który powstał ze smażenia mięsa, dodaję śliwki suszone i gotuję do miękkości mięsa.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego