Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego dania, jak danie pachnące lasem. Delikatne polędwiczki wieprzowe z różnymi leśnymi grzybami.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9679
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9679
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 306
Składniki
1. Mięso oczyszczam z błonek, nacieram słodką papryką, solą, tymiankiem, oregano, bazylią. Następnie układam w woreczku do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C. Po upieczeniu mięso kroję na mniejsze kawałki.
2. Grzyby smażę na rozgrzanym oleju, podlewam jedną szklanką wody oraz śmietaną. Doprawiam solą oraz pieprzem.
3. Grzyby łączę z mięsem, chwilkę gotuję. 4. Gotowe, smacznego.