Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma lepszego dania, jak danie pachnące lasem. Delikatne polędwiczki wieprzowe z różnymi leśnymi grzybami.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 116
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 146
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 116
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 146
Składniki
1. Mięso oczyszczam z błonek, nacieram słodką papryką, solą, tymiankiem, oregano, bazylią. Następnie układam w woreczku do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C. Po upieczeniu mięso kroję na mniejsze kawałki.
2. Grzyby smażę na rozgrzanym oleju, podlewam jedną szklanką wody oraz śmietaną. Doprawiam solą oraz pieprzem.
3. Grzyby łączę z mięsem, chwilkę gotuję. 4. Gotowe, smacznego.