Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na rodzinny obiad.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1015
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 48
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1382
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 695
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6262
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1015
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 48
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1382
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 695
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6262
Składniki
Polędwiczki oczyścić, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Ułożyć w głębokim talerzu, oprószyć przyprawą. Pozostawić w lodówce na 15 min. Na patelni rozgrzać olej i masło. Usmażyć polędwiczki najpierw na większym ogniu, a później zmniejszyć gaz i przykryć mięso, na ok. 15-20 min. Śmietanę wymieszać z musztardą. Polędwiczki przełożyć do żaroodpornego naczynia i polać mieszanką śmietany i musztardy. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 15 - 20 min. Podawać gorące z ulubioną sałatką. Smacznego.