Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak dobrego dania jeszcze nie jedliście, Goście prosili o dokładkę. Delikatne mięso z dodatkiem szparag oraz wędzonego boczku, który sprawia, że potrawa jest smaczna i aromatyczna.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10462
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4409
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423959
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10462
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336789
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4409
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423959
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz papryką słodką. 2. Boczek kroję w kostkę, smażę. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, dodaję do boczku.
3. Boczek z warzywami, na patelni zgarniam na bok, następnie smażę mięso. Mięso podlewam jedną szklanką wody i gotuję.
4. Szparagi kroję na dwu centymetrowe kawałki usuwając twarde części. Szparagi dodaję do mięsa, gotuję około 10 minut. Następnie wsypuję kurkumę, curry, chili, wlewam sos sojowy oraz śmietanę. 5. Na koniec dodaję posiekany drobno koperek.
6. Polędwiczki gotowe, podaję z ziemniakami i surówką. 7. Smacznego.