Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieprzowina w połączeniu z pomidorami, podana z ryżem, to całkiem smaczna propozycja na obiad ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7490
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7490
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę i usmażyć na oliwie z dodatkiem przypraw. Dodać pomidory z puszki razem z sosem i ogrzewać aż pomidory się "rozpadną".
Potem przełożyć białą fasolkę odcedzoną i wymieszać. Na końcu przelać śmietankę i połączyć całość.
Podawać z ugotowanym ryżem i świeżymi listkami bazylii. Smacznego!