Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 632
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12320
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 632
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12320
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić, usmażyć na oleju z cebulą. Doprawić do smaku.
Z mąki, wody i oleju zrobić ciasto naleśnikowe. Usmażyć placki.
Na każdy naleśnik nałożyć pieczarki i złożyć na 4. Podsmażyć na złoty kolor.
Gotowe naleśniki można ozdobić keczupem i zieleniną. Pyszne.