Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1316
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24966
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 113
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1316
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24966
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 113
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić, usmażyć na oleju z cebulą. Doprawić do smaku.
Z mąki, wody i oleju zrobić ciasto naleśnikowe. Usmażyć placki.
Na każdy naleśnik nałożyć pieczarki i złożyć na 4. Podsmażyć na złoty kolor.
Gotowe naleśniki można ozdobić keczupem i zieleniną. Pyszne.