Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 145
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 204
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 145
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 41
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 204
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w kostkę, solimy, dodajemy pieprz i podpiekamy na patelni . Kiedy mięso zmięknie , zdejmujemy je z patelni , na którą teraz wrzucamy poszatkowaną cebulę i pokrojone w plasterki pieczarki . Podpiekamy do miękkości. Brokuł podzielić na kawałki i podgotować w osolonej wodzie. W naczyniu żaroodpornym kładziemy na przemian mięso, pieczarki i brokuł . Wszystko posypujemy potartym żółtym serem i zapiekamy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.