Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7058
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30626
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29360
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7058
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30626
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29360
Składniki
Filet z kurczaka kroimy w kostkę, solimy, dodajemy pieprz i podpiekamy na patelni . Kiedy mięso zmięknie , zdejmujemy je z patelni , na którą teraz wrzucamy poszatkowaną cebulę i pokrojone w plasterki pieczarki . Podpiekamy do miękkości. Brokuł podzielić na kawałki i podgotować w osolonej wodzie. W naczyniu żaroodpornym kładziemy na przemian mięso, pieczarki i brokuł . Wszystko posypujemy potartym żółtym serem i zapiekamy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.