Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i aromatycznie. Tradycyjne leczo podanie w nieco innej wersji.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2142
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1222
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2352
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2142
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1222
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2352
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę a kiełbasę w półplasterki. Podsmaż na patelni do czasu aż cebula zmięknie a kiełbasa się ładnie zrumieni. Paprykę pokrój w cienkie paski. Cukinię i pomidory w większą kostkę. Fasolkę pokrój na mniejsze części. Wszystkie warzywa przełóż do garnka i duś pod przykryciem przez ok. pół godziny. Dodaj koncentrat. Dopraw do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.