Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i aromatycznie. Tradycyjne leczo podanie w nieco innej wersji.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2325
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18078
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2053
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2325
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18078
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2053
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę a kiełbasę w półplasterki. Podsmaż na patelni do czasu aż cebula zmięknie a kiełbasa się ładnie zrumieni. Paprykę pokrój w cienkie paski. Cukinię i pomidory w większą kostkę. Fasolkę pokrój na mniejsze części. Wszystkie warzywa przełóż do garnka i duś pod przykryciem przez ok. pół godziny. Dodaj koncentrat. Dopraw do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.