Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i aromatycznie. Tradycyjne leczo podanie w nieco innej wersji.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1385
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25760
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1385
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25760
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę a kiełbasę w półplasterki. Podsmaż na patelni do czasu aż cebula zmięknie a kiełbasa się ładnie zrumieni. Paprykę pokrój w cienkie paski. Cukinię i pomidory w większą kostkę. Fasolkę pokrój na mniejsze części. Wszystkie warzywa przełóż do garnka i duś pod przykryciem przez ok. pół godziny. Dodaj koncentrat. Dopraw do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.