Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i aromatycznie. Tradycyjne leczo podanie w nieco innej wersji.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1374
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12939
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4973
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1374
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12939
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4973
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę a kiełbasę w półplasterki. Podsmaż na patelni do czasu aż cebula zmięknie a kiełbasa się ładnie zrumieni. Paprykę pokrój w cienkie paski. Cukinię i pomidory w większą kostkę. Fasolkę pokrój na mniejsze części. Wszystkie warzywa przełóż do garnka i duś pod przykryciem przez ok. pół godziny. Dodaj koncentrat. Dopraw do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.