Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały przepis dla tych co nie jedzą mięska, jak i dla tych co są na diecie... :) Taka alternatywa dla wszechobecnego kurczaka.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Marchew, pietruszkę i paprykę pokroić w słupki lub półtalarki. Cebulę i pora w krążki. Wszystkie warzywa podsmażyć na oleju(najlepiej słonecznikowym). Ugotowane w bulionie kotlety sojowe pokroić na mniejsze kawałki i dodać do warzyw. Podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości. Doprawić solą i pieprzem. Można do smaku dodać odrobinę, koncentratu pomidorowego (ale ja zazwyczaj tego nie robię). Podawać z ryżem ugotowanym w kurkumie lub z kaszą. Smacznego:)