Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z fasolki szparagowej jest bardzo smaczna, łatwa i szybka do przygotowania.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25098
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25098
Składniki
Umytą fasolkę pokroić na kawałki, blanszować w osolonej wodzie, osączyć. Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kosteczkę, podsmażyć na patelni. Na oleju zeszklić drobno posiekaną cebulę.
Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki. Fasolkę, cebulę i kiełbasę wsypać do garnka, dodać pokrojone pomidory. Zalać niedużą ilością wody, dodać kostkę rosołową i gotować.
Miękką fasolkę połączyć z koncentratem i zmiażdżonym czosnkiem, zagotować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.