Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2192
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 123
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 181
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2192
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 123
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 181
Składniki
mięsko pokroic na mniejsze kawałki (kostke lub paski)
cebule pokroic w piorka i podsmażyc na oliwie
Do cebulki dodac pokrojone miesko i podsmazyc
gdy mieso bedzie juz miekkie dodajemy pieczrki i papryke.
Przykrywamy garnek pokrywka i wszystko dusimy do miekkości.
Na koniec dodajemy fasolke z puszki, przecier pomidorowy, rozgnieciony czosnek i wszystkie przyprawy.
dusić jeszcze wszystko kilka minut.
Najlepiej podawać z ryżem.
SMACZNEGO:)