Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 92
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 92
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 97
Składniki
mięsko pokroic na mniejsze kawałki (kostke lub paski)
cebule pokroic w piorka i podsmażyc na oliwie
Do cebulki dodac pokrojone miesko i podsmazyc
gdy mieso bedzie juz miekkie dodajemy pieczrki i papryke.
Przykrywamy garnek pokrywka i wszystko dusimy do miekkości.
Na koniec dodajemy fasolke z puszki, przecier pomidorowy, rozgnieciony czosnek i wszystkie przyprawy.
dusić jeszcze wszystko kilka minut.
Najlepiej podawać z ryżem.
SMACZNEGO:)