Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88275
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88275
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
mięsko pokroic na mniejsze kawałki (kostke lub paski)
cebule pokroic w piorka i podsmażyc na oliwie
Do cebulki dodac pokrojone miesko i podsmazyc
gdy mieso bedzie juz miekkie dodajemy pieczrki i papryke.
Przykrywamy garnek pokrywka i wszystko dusimy do miekkości.
Na koniec dodajemy fasolke z puszki, przecier pomidorowy, rozgnieciony czosnek i wszystkie przyprawy.
dusić jeszcze wszystko kilka minut.
Najlepiej podawać z ryżem.
SMACZNEGO:)