Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15198
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15198
Składniki
mięsko pokroic na mniejsze kawałki (kostke lub paski)
cebule pokroic w piorka i podsmażyc na oliwie
Do cebulki dodac pokrojone miesko i podsmazyc
gdy mieso bedzie juz miekkie dodajemy pieczrki i papryke.
Przykrywamy garnek pokrywka i wszystko dusimy do miekkości.
Na koniec dodajemy fasolke z puszki, przecier pomidorowy, rozgnieciony czosnek i wszystkie przyprawy.
dusić jeszcze wszystko kilka minut.
Najlepiej podawać z ryżem.
SMACZNEGO:)